StoryEditorOCM
Županijaskupljaju se donacije

Pokrenuta humanitarna akcija za Pirovčanina Emila, dijagnosticiran mu je agresivan tumor: ‘Pomozimo njegovoj obitelji, troškovi liječenja su veliki‘

Piše Šibenski.hr
14. travnja 2021. - 14:48

Pirovačka Torcida pokrenula je humanitarnu akciju za svog sumještanina Emila Livaića-Devu kojem je dijagnosticiran Non-Hodgkinov limfom, agresivan tumor koji napada limfni sustav.

Pred Emilom je dugotrajan proces liječenja koji uključuje kemoterapije.

- Troškovi liječenja i njegove posebne prehrane su veliki. Kao što možda i znate, Emil ima dvoje maloljetne djece i radi nemogućnosti rada bitno su im smanjeni mjesečni prihodi. Uz to, kao i mnoge obitelji, opterećeni su kreditom.

Ovim putem zaista apeliramo na sve ljude koji će ovo pročitati da pokažu svoju nesebičnost i spremnost na pomoć našem prijatelju Emilu i njegovoj obitelji u ovoj novonastaloj situaciji.

Jer ako želimo pomoći sebi, pomozimo drugima. Molimo vas da tokom uplate u opis naznačite “donacija” da ne bi bilo komplikacija sa porezom – status je Torcide Zloselo.

I pirovački načelnik Ivan Gulam priključio se podijelivši apel na svojim stranicama, navodeći kako je Emil čovjek koji je 'uvijek bio tu za selo'.

20. travanj 2024 02:55