StoryEditorOCM
Županijapo izboru pacijenata

Objavljena nova lista najdoktora u Hrvatskoj: među njima su i liječnici iz Šibenika i naše županije, provjerite tko je sve ušao u društvo najboljih

Piše Šibenski.hr
9. prosinca 2021. - 11:11

Portal Najdoktor već osmu godinu zaredom objavljuje popis najboljih liječnika i stomatologa u RH prema glasovima pacijenata na njihovoj stranici www.najdoktor.com.

Kriteriji po kojima je portal najdoktor.com birao najbolje doktorice i doktore su ukupan broj komentara pacijenata, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i kvaliteta samih komentara, pa se tako neargumentirani komentari nisu uzimali u obzir.

Također,  komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata.

Ove godine, po izboru građana na ovoj respektabilnoj listi našli su se i liječnici iz Šibenika i naše županije: među najboljim ginekolozima i ginekologinjama svoje mjesto tako je izborila Marija Skelin-Čupić iz Drniša te Jozo Anić, Dino Markovina i Nelka Tomić iz Šibenika.

Među najbolje stomatologe u držaci po izboru pacijenata našao se i Luka Lubina iz Knina.

Čitavi popis možete provjeriti OVDJE.

19. travanj 2024 08:09