StoryEditorOCM
Županijamisli na druge!

Objavljen novi plan cijepljenja u Šibensko-kninskoj županiji: evo kada su zakazani termini u dvorani na Baldekinu te u Kninu i Drnišu

Piše Šibenski.hr
18. lipnja 2021. - 15:51

Iz Zavoda za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije objavili su novi plan cijepljenja od 21. do 27. lipnja. Kako su izvijestili, tijekom tjedna organizirat će se sljedeći punktovi:

- SD Baldekin u Šibeniku 23. i 25. lipnja

- 23. lipnja od 8,30 do 12,30 sati cijepit će se po pozivu osobe prijavljene na platformu cijepise.zdravlje.hr i osobe koje se odazovu na javni poziv; cjepitelji su mobilni timovi Zavoda za javno zdravstvo ŠKŽ i Opće bolnice ŠKŽ

- 25. lipnja cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine; cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Šibenik.

- u Drnišu u prostorijama DZ Drniš punktovi su organizirani 24. i 25. lipnja; cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine; cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Drniš.

- u Kninu u prostorijama DZ Knin punktovi su organizirani 21., 24. i 25. lipnja od 9,00 do 12,00 sati; cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine i osobe koje se odazovu na javi poziv; cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Knin.

Cijeli tjedan će cijepiti liječnici obiteljske medicine u svojim ordinacijama, kao i timovi u Zavodu za javno zdravstvo i OB Šibenik.

Cijepi se sa sve četiri vrste cjepiva i za istaknuti  je kako su sva cjepiva registrirana u Europskoj uniji podjednako kvalitetna i podjednako štite od teških oblika bolesti, hospitalizacije i smrti. Raspoloživa količina cjepiva je oko 6 400 doza.

Pozivaju se žitelji Šibensko-kninske županije da se prijavljuju za cijepljenje svojim liječnicima obiteljske medicine, ili putem platforme "cijepise.zdravlje.hr“ i besplatnog broja 0800 0011, ili Zavodu za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije, ukoliko nemaju izabranog liječnika na području naše županije.

15. travanj 2024 23:24