StoryEditorOCM
ŽupanijaObjavio na facebooku

Načelnik općine Tribunj Marko Grubelić i njegova supruga u samoizolaciji su jer su bili u kontaktu s osobom pozitivnom na COVID-19

Piše šibenski.hr
26. srpnja 2020. - 20:28

Načelnik općine Tribunj Marko Grubelić, objavio je  u nedjejlu na svojem Facebuook profilu da je, zajedno sa svojom suprugom, od subote popoden  u samoizolaciji , jer su kontakt osobe pozitivne na koronavirus.

- Kontakt se dogodio u četvrtak, 23.7., na otvorenom prostoru i određena nam je samoizolacija od 14 dana. Također, moja supruga i ja smo imali kontakt i u petak.

Mjera samoizolacije određena prema još 5 osoba s područja Općine Tribunj, a do kontakta je došlo u četvrtak, jer smo zajedno bili na kupanju, na otoku. Navedenih 5 osoba od četvrtka nije imalo nikakav kontakt sa osobom pozitivnom na koronavirus.

Za sada nemamo simptome niti naznake da bismo mogli biti pozitivni na koronavirus, a nadam se da će tako i ostati. Svi se osjećaju dobro, uključujući i osobu pozitivnu na koronavirus.

Što se tiče obavljanja funkcije načelnika, istu ću do isteka roka samoizolacije obavljati iz dnevnog boravka, a dostupan sam na mail, facebook, instagram, mobitel.

Kako nitko od ostalih u samoizolaciji nema simptome niti naznaka da bih mogao biti pozitivan na koronavirus (uključujući i mene osobno), nitko od naših kontakata nije u obvezi samoizolacije.

Nema potrebe ni za kakvim širenjem neprovjerenih informacija. Dodatno, ako bilo koga bilo što zanima u okviru ove teme, budite slobodni kontaktirati me na bilo koji način, osim kućne posjete, napisao je Grubelić.

24. travanj 2024 16:49