StoryEditorOCM
Županijakapa dolje

Ministarstvo izabralo najbolje nastavnike u Hrvatskoj: Među njima je i šest učiteljica iz Šibensko- kninske županije

Piše šibenski.hr
8. listopada 2021. - 11:07

Na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima (NN, br. 53/2019.), Povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika izabralo je 511 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u školskoj godini 2020./2021. 

Među njima, šest ih je iz Šibensko-kninske županije. To su Martina Jerković, Ivana Križanac, Sandra Lacić, Branka Pastuović, Mira Radović i Višnja Šuperba.

Martina Jerković iz drniške Srednje škola Ivana Meštrovića nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama: Pravilnika o nagrađivanju odgojno obrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, održana predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji, rad na projektima te na unaprjeđenju rada škole.

Ivanu Križanac iz Osnovne škole Brodarica ministarstvo je nagradilo za izniman doprinos struci u kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojnoobrazovnih radnika: predavanja, radionice i edukacije, dijeljenje primjera dobre prakse, autorstvo i suautorstvo stručnih knjiga, sudjelovanje u realizaciji projekata te rad na unaprjeđenju rada škole.

Iz iste škole nagrađeni su i Sandra Lacić, Višnja Šuperba i Branka Pastuović:

Sandra Lacić nagrađena je za izniman doprinos struci u kategorijama: održana predavanja, radionice i edukacije, objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji, rad na projektima, unaprjeđenje rada škole te rad na unaprjeđenju sustava obrazovanja.

Branku Pastuović ministarstvo nagrađuje za izniman doprinos struci u kategorijama: mentorstvo učenicima, održavanje predavanja, dijeljenje primjera dobre prakse, autorstvo i suautorstvo, izrada obrazovnih sadržaja, rad na projektima te rad na unaprjeđenju škole.

Višnja Šuperba nagradu je zaslužila zbog  mentorstva učenicima na natjecanjima, održavanja predavanja, radionica i edukacija, pisanja stručnih materijala i obrazovnih sadržaja, projekata, unaprjeđenja rada škole te rada na unaprjeđenju sustava obrazovanja.

U konačnici Mira Radović iz Osnovne škole Domovinske zahvalnosti u Kninu nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama: mentorstvo učenicima na natjecanjima, održana predavanja, radionice i edukacije, objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji, rad na projektima te unaprjeđenje rada škole.

24. travanj 2024 20:31