StoryEditorOCM
Županijanakon kritika vladi

Juričan prozvao Škoru: ‘Zašto nije ponudio svoje apartmane u Tribunju nekome tko je ostao bez svega u potresu?‘

Piše Šibenski.hr
4. siječnja 2021. - 18:55

Dario Juričan danas je prozvao saborskog zastupnika i čelnika Domovinskog pokreta Miroslava Škoru jer, kako je napisao, nije obiteljima s područja pogođenog potresom ponudio na raspolaganje svoje turističke apartmane u Tribunju.

Podsjetimo, Škoro je jučer javno kritizirao Vladu zbog nedostatka stambenih kontejnera.

- Po prvi puta u životu mi je žao Milana Bundića. Zagrebački gradonačelnik na Staru je godinu ponudio da će stradalnicima iz Petrinje privremeno dati svoju vikendicu u Slavagori, a ja  sam ga tim povodom javno kritizirao, jer škrtac nudi najmanju (55 m2) od svih nekretnina kojima je raspolagao i koristi ih, ukupno kvadrature 508 m2! No sad smo našli i većeg majstora od njega, a taj se zove - Miroslav Škoro.

Taj Škoro koji kritizira i javno proziva jer da su neke kamp kućice u državnom vlasništvu sada završile ne krivom mjestu, a ne tamo gdje bi trebale. Predlažem da ta moralna vertikala ponudi dobar primjer ostalima.

Škoro, osim velebne kvadrature u Zagrebu ima i cijeli niz apartmana u Tribunju, u zaseoku Sovlje. U njegovom su vlasništvu - kako mu stoji u imovinskoj kartici - apartmani od 30, 41 i 60 kvadrata, a ima i pola apartmana veličine 226 kvadrata. Kako prodaja apartmana trenutno ne ide osobito dobro, mogao ih je ponuditi za smještaj nekome tko je u potresu ostao bez ičega. Bio bi to pošteniji način da stekne pokoji bod. A i parking u Sovljima je dovoljno velik - objavio je Juričan na svom Facebook profilu.

23. travanj 2024 11:21