StoryEditorOCM
Izbori 2021donesena odluka

Joško Šupe i službeno kandidat SDP-a za fotelju župana: Imam znanja i volje. Vrijeme je da napokon krenemo, da idemo naprid!

Piše Šibenski.hr
4. ožujka 2021. - 20:01

Županijski odbor SDP Šibensko-kninske županije danas je donio odluku o isticanju predsjednika županijske organizacije, Joška Šupe, za kandidata za župana.

- Imam i znanja i volje i spremnosti mijenjati Županiju. Želim županiju rada i reda, županiju koja će biti servis građanima 24 sata, transparentnu i potpuno otvorenu prema svim građanima.

Zalagat ću se za jednakomjeran razvoj obale i zaleđa na način da se međusobno upotpunjuju i obogaćuju. Osigurat ću siguran prijevoz za svakog učenika do škole kao i prijevoz starijih da mogu bez problema otići do doktora ili ljekarne. Nakon 25 godina od početka izgradnje brze ceste Šibenik – Drniš – Knin, odgovorno tvrdim da ćemo u sljedećem razdoblju stvarno i započeti te pojedine dionice brze ceste i realizirati na zadovoljstvo svih građana.

Uređenje riva, eko smart otoci, razvoj održivog turizma uz obalu i u našem zaleđu, digitalizacija (brz i siguran internet u svim dijelovima županije), realni poticaji za poljoprivredu neki su od prioriteta u mom programu. Ne sumnjam da ću s vama i građanima Županije to i ostvariti. Vrijeme je da napokon krenemo, da idemo naprid - poručio je Šupe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 20:19