StoryEditorOCM
Županijaza nove izbore

Bezrezervno podržavala župana Jelića: Domovinski pokret suspendirao županijsku vijećnicu Višnju Gojanović

Piše Šibenski.hr
2. svibnja 2023. - 10:44

Iz šibenskog Domovinskog pokreta poslali su priopćenje u kojem pojašanjavaju svoj stav oko odnosa snaga u Županijskoj skupštini šibensko-kninskoj. Priopćenje Domovinskog pokreta prenosimo u cijelosti:

- Slijedom činjenice da se u nekim medijima plasira informacija o tomu da Domovinski pokret u Šibensko kninskoj županiji i dalje sudjeluje u tzv. programskoj suradnji te podržava župana Jelića želimo naglasiti slijedeće.

Časni sud Domovinskog pokreta je 24. travnja 2023. godine donio odluku temeljem koje miruju sva članska prava i obveze gđe Višnje Gojanović koja je, kao članica Domovinskog pokreta, izabrana za vijećnicu u Županijskoj skupštini Šibensko-kninske županije s liste koalicije Most-Domovinski pokret.

Sve to iz razloga što je, protivno odluci Predsjedništva Županijske podružnice nastavila bezrezervno podržavati župana Jelića i skupštinsku većinu. Dakle, gđa Gojanović je od strane Časnog suda Domovinskog pokreta suspendirana, te od dana donošenja te odluke i formalno više ne reprezentira političke stavove Domovinskog pokreta u Županijskoj skupštini.

Domovinski pokret opetovano apelira na sve vijećnike u Županijskoj skupštini Županije Šibensko-kninske da sinkronizirano podnesu ostavke te omoguće građanima da na izborima pokušaju svojim glasovima našoj županiji donijeti političku stabilnost- stoji u priopćenju Domovinskog pokreta.

18. travanj 2024 14:40