StoryEditorOCM
Izbori 2021HDZ ODLUČIO

Željko Burić u svibnju juriša na treći mandat na čelu Šibenika: kandidat za dogradonačelnika je Mileta, Rakić ‘dodijeljen‘ Pauku

Piše Šibenski.hr
23. veljače 2021. - 15:27

Aktualni šibenski gradonačelnik Željko Burić odlučio se na treći mandat za kormilom grada, sasvim je izvjesno nakon što ga je Gradski odbor HDZ-a jednoglasno odredio za kandidata na predstojećim lokalnim izborima u svibnju.

Njegov je zamjenik, kao dosad, Danijel Mileta, a Paško Rakić, Burićev pomoćnik zadužen za društvene djelatnosti, s obzirom na zakonske izmjene u sastavu dužnosnika lokalnih uprava, odlazi u Županiju. Kandidat je za mjesto pomoćnika Goranu Pauku, sadašnjem županu koji također ide na još jedan mandat.

– Iskreno zahvaljujemo na potpori za kandidature – izjavio je Burić, s očekivanjem da će u svibnju opravdati povjerenje.

– Nastavit ćemo uspješno voditi i razvijati naš grad, kao i proteklih osam godina. Znamo kako, i imamo viziju što poboljšati u Šibeniku, završit ćemo sve započete projekte i učiniti Šibenik boljim mjestom za život – uvjeren je Željko Burić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 13:49