StoryEditorOCM
Šibenikhumanitarni defile

‘Vrijeme je da opet pokažemo veliko srce‘: bajkeri pomažu malenoj Kiari, iz svih dijelova Hrvatske vozit će prema Šibeniku

Piše M.I.
14. listopada 2021. - 18:08
Iz moto kluba 'Zeleni vitezovi' pozivaju sve kolege da im se pridruže u humanitarnom defileu 23. listopadaCropix, Privatni album

Brojnim humanitarnim akcijama za liječenje djevojčice Kiare Goršić iz Šibenika pridružuju i bajkeri na inicijativu moto kluba Zeleni vitezovi. Oni pozivaju sve kolege da im se pridruže u humanitarnom defileu 23. listopada, kada će put Šibenika krenuti na desetke bajkera iz sjevernog dijela Hrvatske, a dočekat će ih kolege iz cijele Dalmacije.

- Svi koji nam se žele priključiti su dobrodošli. Vrijeme je da opet pokažemo veliko srce i pomognemo, pogotovo onima koji se ne mogu sami boriti, a to su djeca - rekao je Siniša Škrnički iz moto kluba Zeleni.

Po dolasku u Šibenik plan im je vožnja od mosta do plaže Rezalište u Brodarici. Mjesto okupljanja je most gdje će se prikupljati donacije koje će biit predane roditeljima djevojčice Kiare koja boluje od zloćudnog tumora na mozga, a njezina šansa za život je eksperimentalno liječenje u Americi.

Zeleni vitezovi MMC Green Knights Croatia hrvatska je podružnica vojnog motociklističkog kluba osnovanog početkom 2000. u New Jerseyju, a u Hrvatskoj djeluju već nekoliko godina baveći se najviše humanitarnim djelovanjem.

24. travanj 2024 08:43