StoryEditorOCM
Šibenikstrančarenje

Važna funkcija iskusnom političaru: mnogima Joško Jurić smeta samo zato što je član HDZ-a

Piše Ivo Mikuličin
18. svibnja 2023. - 13:59

Kome smeta Joško Jurić, budući (nekadašnji) pročelnik za komunalnu djelatnost Grada Šibenika!? Zar je loše to što se važna gradska funkcija dodjeljuje iskusnom političaru, te priznatom dugogodišnjem sportskom djelatniku!?

Očito, brzo se zaboravilo kako je Jurić kao predsjednik VK Solaris gotovo prosio od vrata do vrata da bi pronašao sredstva za put šibenskih vaterpolista u daleki ruski Kazan na europsko finale LEN-kupa. Novac, kojega u to doba nije bilo lako osigurati iz tanke klupske (i gradske) blagajne. U doba, kad je šibenski vaterpolo bio na svom vrhuncu, a Jurić prvi među jednakima u klubu.

Ili, kad je Joško, kao ravnatelj Doma zdravlja u najtežem razdoblju pandemije koronavirusa bdio nad cijepljenjem Šibenčana u sportskoj dvorani na Baldekinu, te svojim primjerom poticao građane da izbjegnu teške osobne scenarije i sudbine.

Zar je bolje umjesto Jurića birati ljude bez iskustva i bez dana radnog staža, kao što se događa u najvećim hrvatskim gradovima!?

Zar nije onima, koji se više bave strančarenjem nego argumentima puno jednostavnije kazati “Ja sam protiv Joška Jurića samo zato što je član HDZ-a?”

24. travanj 2024 19:36