StoryEditorOCM
Šibenikplemenita akcija

Trojica mladića bicikliraju tisuću kilometara za pomoć kninskoj udruzi! Večeras su stigli i u Šibenik, pogledajte doček na Poljani

Piše Šibenski.hr
21. svibnja 2021. - 20:10
Tomislav Jurić Čivro, Stipe Džalo i Ivan Milošević na bicklima voze humanitarnu rutu od Savudrije do Prevlake za udrugu osoba sa invaliditetom Sveti Bartolomej iz KninaNikša Stipaničev/Cropix

Humanitarna biciklistička tura za djecu i mlade s teškoćama u razvoju u druge Sveti Bartolomej iz Knina, duga tisuću kilometara koja je započela 13. svibnja u Savudriji, stigla je večeras oko 19 sati u Šibenik, na Poljanu.

- Naši ambasadori voze Adriatic tour za 'Svetog Bartolomeja' od Savudrije do Prevlake. 19 sati predviđen je dolazak na Poljanu u Šibenik gdje planiramo upoznati medije i građane Šibenika s misijom naših ambasadora – poručuju iz udruge Bartolomej. 

Biciklisti Tomislav Jurić Čivro, Stipe Džalo i Ivan Milošević, ambasadori udruge na dva kotača, krenuli su od Savudrijske vale, a krajnji cilj im je najjužnija točka Hrvatske - Rt Oštra na Prevlaci. 

Konačni cilj ove hvalevrijedne akcije je uređenje Zabavno Edukacijsko Rehabilitacijskog Parka (ZERP) oko Poludnevnog boravka za djecu, mlade i odrasle, što uključuje gradnju zabavnih i rekreativnih sadržaja, uređenje bazena i vrta te sadnju stabala.

19. travanj 2024 11:18