StoryEditorOCM
ŠibenikOtvoren natječaj

Traži se izvođač radova na izgradnji prometnice i zelenih površina u Poduzetničkoj zoni Podi vrijedni 7,9 milijuna kuna

Piše šibenski.hr
1. lipnja 2020. - 19:28

Grad Šibenik je pokrenuo postupak javne nabave radova izgradnje prometnice s pripadajućom infrastrukturom i uređenjem zelenih površina te nabave izrade velikog reklamnog panoa u Poduzetničkoj zoni Podi. Procijenjena vrijednost nabave iznosi 7.926.819 kuna bez PDV-a.

Projektom je predviđeno infrastrukturno opremanje postojeće Poduzetničke zone Podi kojim će se stvoriti preduvjeti za nova ulaganja od strane domaćih i stranih tvrtki te će se povećati aktivacija zone što će doprinijeti daljnjem rastu i razvoju gospodarstva na području Grada Šibenika i Šibensko-kninske županije.

Realizacijom projekta izgraditi će se ukupno 607 metara prometnice širine sedam metara, s elektro-komunikacijskom infrastrukturom, javnom rasvjetom vodovoda i odvodnje. Projektom će se urediti i gotovo 40.000 metara četvornih zelenih površina na koje će se posaditi autohtone mediteranske biljke, dok će se u svrhu poboljšanja vidljivosti poduzetničke zone izgraditi veliki trostrani reklamni pano dimenzija 12 x 5 metara.

Zainteresirani gospodarski subjekti svoje ponude mogu dostaviti do 23. lipnja 2020. u 13:00 sati, a svu potrebnu dokumentaciju mogu pronaći na: www.eojn.nn.hr

Nabava je dio projekta „Izgradnja infrastrukture u poduzetničkoj zoni Podi“ koji je financiran u okviru natječaja „Razvoj infrastrukture poduzetničkih zona“. Ukupna vrijednost projekta je 10.142.444 kuna, od čega bespovratna sredstva Europskog fonda za regionalni razvoj iznose 7.606.833 kuna ili 75 postovrijednosti investicije.

20. travanj 2024 15:30