StoryEditorOCM

Glovo, aplikacija za dostavu, stigla je u Šibenik i odmah časti promo kodovima

Piše PROMO
26. svibnja 2021. - 09:08

Glovo, španjolska tehnološka tvrtka koja je razvila aplikaciju koja korisnike povezuje s restoranima, lancima supermarketa i maloprodajnim trgovinama, počela je dostavljati i na području Šibenika. Tako se od ovog tjedna i Šibenik pridružio popisu od 13 hrvatskih gradova na kojima Glovo dostavlja sve što korisnici zažele u svojem gradu.

Povodom dolaska u grad, Glovo je pripremio posebnu akciju za sve Šibenčane. Ako skinete aplikaciju i ostvarite prvu narudžbu u minimalnoj vrijednosti od 90 kuna, Glovo će vas počastiti promotivnim kodom GLOVOVOLISIBENIK u vrijednosti od 50 kuna i besplatnom dostavom.

Nedavnim dolaskom u Dubrovnik, a sada i u Šibenik produžila se lista gradova u kojima Glovo dostavlja. Tako od ovog tjedna Gloveri dostavljaju sve što stane u poznati žuti ruksak ili u prtljažnik automobila građanima Zagreba, Splita, Osijeka, Zadra, Rijeke, Slavonskog Broda, Siska, Pule, Karlovca, Varaždina, Velike Gorice, Dubrovnika, a sada i Šibenika.

image
Glovo je stigao i u Šibenik

„Građani brzo prepoznaju prednosti naručivanja preko Glovo aplikacije, vjerujemo da će isti slučaj biti u Šibeniku. U gradovima gdje smo trenutno prisutni standardno se najčešće naručuje gotova hrana i namirnice, ali zbog pandemije i sredstva za čišćenje pa sve češće i pokloni za drage osobe. Mi u Glovu izrazito smo sretni što možemo omogućiti Šibenčanima naručivanje preko aplikacije i veselimo se suradnji s lokalnim partnerima.“ – rekao je Teo Širola, generalni direktor Glovo Hrvatska.

Glovo je prošli mjesec proslavio drugi rođendan poslovanja na hrvatskom tržištu, a do tada su Gloveri  Hrvatima dostavili skoro 9 milijuna proizvoda i tako prešli 12 milijuna kilometara. Jeste li znali da je to jednako kao da su 30 puta prešli udaljenost od Zemlje do Mjeseca?

Na globalnoj razini, na 20 tržišta na kojima posluje Glovo, ima snažnu bazu od više od 10 milijuna korisnika i izvrsnu partnersku mrežu. Španjolska tvrtka nedavno je osigurala investiciju vrijednu 450 milijuna eura (530 milijuna američkih dolara) u krugu financiranja serije F. Glovo će investiciju iskoristiti za razvoj Q-commerce odjela i proširivanje svoje jedinstvene više-kategorijske ponude na svim tržištima na kojima posluje.

image
Glovo je stigao i u Šibenik

O Glovu

Glovo je inovativna aplikacija za dostavu više kategorija proizvoda i jedna od vodećih svjetskih platformi za dostavu. Osnovan u Barceloni  2015. godine, posluje u Južnoj Europi, Istočnoj Europi, Bliskom istoku i Africi. Aplikacija povezuje korisnike s restoranima, lancima supermarketa i maloprodajnim trgovinama, a ima i kategoriju „bilo što“ koja korisnicima omogućava da naruče što god žele u svom gradu.

20. travanj 2024 15:46