StoryEditorOCM
Šibenikcure, svaka čast!

Dvije Tee za za sve žene! Pokrenuta humanitarna akcija za šibensko rodilište i ginekologiju, evo kako se možete priključiti

Piše Z. Pilić
18. svibnja 2021. - 10:15

Tea Marjančić bila je jedna od dvije Šibenke – druga je bila Brankica Klarić – u finalu natjecanja za "Najljepšu mamu Hrvatske" 2021. godine. Tea se okitila i lentom za Miss Glamoura, ali ovih dana pokazuje da je jednako kao likom, glamurozna i lijepa i – djelom.

Pokrenula je, naime, zajedno s prijateljicom – još jednom Teom, ali Mikulandrom – akciju za kupnju CTG uređaja za šibensku ginekologiju i rodilište.

–​ Tea me jedan dan nazvala i kazala da se pokvario CTG uređaj koji su imali na odjelu, a koji je neophodan za praćenje rada srca beba u zadnjim tjednima trudnoće, te me pitala mogu li organizirati humanitarnu akciju, znajući da sam ja prethodno već uspješno odradila akciju za djecu Siska, Gline i Petrinje. U dogovoru sa šefom odjela dr. Zmijanovićem i glavnom sestrom, odlučili smo se na kupnju najmodernijeg uređaja koji ima i mogućnost praćenja rada srca beba, blizanaca i majke pa će tako novi ići u rađaonicu a onaj iz rađaonice prebacit će se na odjel.

Nadam se uspjehu ove akcije jer je za dobrobit naših mama iz cijele županije. U ovim teškim vremenima i cijeloj situaciji s COVID-om svjesni smo da je zdravstvo preopterećeno i želimo našim vrijednim sestrama i doktorima olakšati rad koji su i do sada obavljali vrijedno i predano s puno ljubavi – kazala nam je Tea Marjančić, dodavši kako će osim za CTG, novac skupiti i za novu posteljinu.

U svakom slučaju, pozvala je i uputila sve one koji mogu pomoći da sredstva mogu uplatiti na račun IBAN:
HR 2024020063500026224 SWIFT/BIC: ESBCHR22.

Sa srcem za šibensku ginekologiju i rodilište! Pod motom dvije Tee za sve žene!
 

20. travanj 2024 08:59