StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetTUGA U ZAGREBU

Vatrogasci se opraštaju od kolege, preminuo je tijekom sinoćnje intervencije: Davore, hvala ti

Piše JL
25. srpnja 2020. - 08:20

Tijekom jedne od brojnih sinoćnjih intervencija na području Zagreba preminuo je pripadnik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kustošija Davor Kovačić, izvijestili su iz Javne vatrogasne postrojbe Zagreb.

Zagrebački vatrogasci oprostili su se od svog kolege, kojemu je pozlilo tijekom ispumpavanja vode iz jednog stana. Kako su naveli, unatoč intervenciji Hitne medicinske službe, Davoru nije bilo pomoći, javlja Jutarnji list.

U nastavku u cijelosti prenosimo njihovu poruku kojom su se oprostili od Davora.

- Ima neka moć u dobrim ljudima, oni su jaki i poslije smrti. Događa se da i dalje žive, po svojim djelima i riječima, a najviše po dobroti srca.

Veliko hvala Davoru Kovačiću, članu DVD Kustošija koji nas je napustio u 53. godini života dok je svojom nesebičnošću i hrabrošću čuvao naš voljeni Grad! 

Sa sinoćnje intervencije radi posljedica nevremena koje je zahvatilo Zagreb Davor se nije vratio svojoj obitelji kojoj u ime JVP Zagreb, cijelog Grada Zagreba i svih naših službi izražavamo najiskreniju sućut kao i cijelom DVD-u Kustošija radi izgubljenog člana. 

Pomažući pri ispumpavanju vode iz jednog zagrebačkog stana Davoru je pozlilo, unatoč intervenciji Hitne medicinske službe nažalost nije bilo pomoći. Naš heroj odradio je i bezbroj intervencija na sanacijama od posljedica potresa. Veliko hvala za sve, neka ti je laka Hrvatska zemlja - napisali su na Faceboo

20. travanj 2024 06:02