StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetkrvoproliće na Krimu

Pokušala samoubojstvo: medicinska sestra nakon brutalnog napada previjala ozlijeđene učenike, a onda saznala tko je ubojica

Piše Lidija Gnjidić Krnić
18. listopada 2018. - 22:10

Medicinska sestra Galina Rosljakova, zaposlena na Klinici za rak u Kerchu, pridružila se kolegicama koje su zbrinjavale žrtve pucnjave u Politehničkoj školi, kad je saznala da je ubojica njen sin Vladislav Rosljakov, koji se nakon napada na svoje kolege ubio.

Svi liječnici i sestre mobilizirani su nakon eksplozije i pucnjave u školi, kad su krvava djeca počela pristizati u bolnicu, pa je i Galina pošla pomoći ozlijeđenoj djeci.

Kad je saznala da je ubojica njezin sin, pokušala se ubiti, ali su je kolege spriječili i nastavili je paziti, s obzirom da je nakon užasne vijesti ostala potpuno izvan sebe.

Korisnici društvenih mreža pitaju se kako je moguće da majka nije ništa primijetila te kako to da je dopustila da joj sin u kući drži oružje. Drugi je, pak, brane, suosjećajući sa samohranom majkom kojoj je život uništen i koja će zauvijek ostati majka masovnog ubojice. Mediji donose kako je Vladislav imao lovnu dozvolu za oružje.

20. travanj 2024 05:26