StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPOPUŠTANJE MJERA

Od danas novo radno vrijeme trgovina i trgovačkih lanaca: Provjerite kako će koja trgovina raditi i kada imaju pauzu za dezinfekciju

Piše jutarnji.hr
27. travnja 2020. - 09:11

Danas počinje prva faza relaksacije mjera uvedenih zbog epidemije koronavirusa. Dopušta se rad svim trgovinama, osim onima u šoping centrima, a i trgovine koje su do sada mogle raditi, od sada smiju imati radno vrijeme do 21 sat, uz obaveznu pauzu od sat vremena za čišćenje i dezinfekciju. Rad nedjeljom i blagdanima neće biti dopušten.

Spar

Spar trgovine od danas rade od 07:30 do 21 sat od ponedjeljka do subote, a još ove nedjelje će raditi od 8 do 17 sati. Pauza radi dezinfekcije prostora bit će od 14 do 15 sati u Spar supermarketima i Interspar hipermarketima u cijeloj Hrvatskoj.

Po istom radnom vremenu uz pauzu će raditi i Interspar hipermarketi u trgovačkim centrima.

Radno vrijeme pojedinih Spar trgovina možete provjeriti na njihovim web stranicama.

Konzum

Sve Konzum trgovine od danas rade dvokratno: od 07:30 do 21:00 sat, uz pauzu od 13:30 do 14:30. Takvo radno vrijeme vrijedi od ponedjeljka do subote, dok nedjeljom Konzumove trgovine neće raditi. Na Konzumovim web stranicama ističu da se isto odnosi i na uslugu 'pokupi'.

Lidl

Lidl od danas također radi po novom rasporedu.

Svakoga dana između 13:30 i 14:30 sati sve će naše trgovine biti zatvorene kako ne bi došlo do preklapanja radnika iz dvije smjene te kako bi se trgovina još jednom temeljito dezinficirala.

Također, trgovački lanci neće raditi nedjeljom i blagdanom. Radno vrijeme pojedinih Lidl trgovina možete provjeriti OVDJE.

Kaufland

Kaufland će od ponedjeljka do subote raditi od 7 do 22 sata, uz pauzu od 14 do 15 sati, dok nedjeljom i blagdanima neće raditi. Točno radno vrijeme pojedinih Kaufland trgovina možete provjeriti OVDJE.

Tommy

Trgovine Tommy radit će od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, uz pauzu od 13:30 do 14:30. Nedjeljom neće raditi. Radno vrijeme Tommy prodavaonica možete provjeriti OVDJE.

20. travanj 2024 00:47