StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPrva reakcija

Nakon pozitivnog nalaza na koronavirus oglasio se Borna Ćorić: evo što je hrvatski tenisač poručio

Piše SN, Hina
22. lipnja 2020. - 10:28

Nakon što je u javnost procurila informacija da je Borna Ćorić pozitivan na koronavirus oglasio se i sam hrvatski tenisač.

On je to učinio putem objave na Instagramu.

"Pozdrav svima, želim vas informirati da sam pozitivan na Covid-19. Molim svih koji su bili u kontaktu sa mnom zadnjih nekoliko dana da se testiraju. Jako mi je žao ako sam prouzročio bilo kome problem. Dobro se osjećam i nemam simptome. Čuvajte se. Šaljem svima puno ljubavi!", napisao je Ćorić.

Naime, jučer je objavljeno da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov, koji se u subotu povukao s humanitarnog turnira Adria Tour kojeg je u Zadru organizirao Nova Đoković, pozitivan na koronavirus. Nakon te objave otkazano je finale između Đokovića i Rusa Andreja Rubljova.

Također nakon toga su svi koji su bili u konatktu s bugarskim tenisačem odvedeni testiranje na koronavirus. Između ostalih testirani su Marin Čilić, Borna Ćorić, Alexander Zverev, Donna Vekić. 

U ponedjeljak ujutro su HRT i N1 objavili da je testiranjem utvrđeno da su trojica tenisača, među kojima je i Ćorić, pozitivni na koronavirus, kao i trener Dimitrova.

19. travanj 2024 20:09