StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetdržavne jasle

Ministarstvo obrane zapošljava: traže se razna zanimanja - od limara i domaćice do vatrogasca, evo detalja

Piše Šibenski.hr
9. studenog 2022. - 17:24

Ministarstvo obrane raspisalo oglas za prijam 68 namještenika u službu u Ministarstvo obrane – Oružane snage Republike Hrvatske na neodređeno vrijeme.

Za prijam namještenika raspisan je oglas s mjestom rada u više gradova na području Republike Hrvatske. Riječ je o radnim mjestima autoelektričar, brodski stolar, domaćica objekta, domar, elektroinstalater, graditeljski limar, graditeljski stolar, krovopokrivatelj, ličitelj, limar, mehaničar specijaliziran za naoružanje, mehaničar specijaliziran za vozila na kotačima, brodski elektromehaničar, prijavničar, rukovatelj energetskog sustava, rukovatelj skladišta, rukovatelj specijalnog vozila, rukovatelj strojeva za pretovar, vatrogasac, vodoinstalater, vozač za vozila C kategorije, vozač za vozila D kategorije, zidar – keramičar i pomoćni radnik.

Namještenici se primaju u službu uz obvezni probni rad od dva mjeseca.

U prijavi na oglas potrebno je navesti osobne podatke podnositelja prijave (osobno ime, adresa stanovanja, broj telefona odnosno mobitela te po mogućnosti adresa elektroničke pošte) redni broj i naziv radnog mjesta na koje se osoba prijavljuje.

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od osam dana od dana objave oglasa u Narodnim novinama. Prijave se podnose prioritetno poštom ili neposredno na adresu: Ministarstvo obrane, Uprava za ljudske potencijale, Sektor za razvoj i upravljanje ljudskim potencijalima, Stančićeva 6, 10 0000 Zagreb, s naznakom: „Za oglas za prijam namještenika u službu u Ministarstvo obrane – Oružane snage Republike Hrvatske“.

O rezultatima javnog natječaja kandidati/kinje će biti obaviješteni/e objavom rješenja o prijmu u državnu službu izabranog kandidata/kinje na web stranici Ministarstva pravosuđa i uprave https://mpu.gov.hr i na web stranici Ministarstva obrane https://www.morh.hr. Dostava rješenja svim kandidatima smatra se obavljenom istekom osmoga dana od dana objave na web stranici Ministarstva pravosuđa i uprave https://mpu.gov.hr.

Više informacija o uvjetima natječaja možete pronaći OVDJE.

18. travanj 2024 06:08