StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetŠOK ZA GRADONAČELNIKA KNINA

Glavna zvijezda otkazala koncert za Oluju, dogovoren još prošloga ljeta

25. lipnja 2019. - 11:40

Iako je sinoć održanoj koncert u Baškoj i narednih dana ga čekaju brojni nastupi, Miroslav Škoro neće 5. kolovoza, na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, nastupati u Kninu.

Kako donosi Novi list, Škorin menadžer Miljenko Ćurić im je kazao kako je pjevač i kandidat za predsjednika Hrvatske odlučio da na proslavi Oluje neće nastupati nigdje u Hrvatskoj i to zato što "ne želi da se ovaj veličanstveni hrvatski praznik na bilo koji način povezuje s predstojećim izborima".

Inače, još lani je dogovoreno da Škoro 5. kolovoza bude glavni izvođač na koncertu koji će se održati na središnjem kninskom trgu, ali popularni je pjevač odustao zbog ulaska u izbornu utrku.

Gradonačelnik Knina Marko Jelić nije očekivao ovakav razvoj događaja.

- Ne znam je li se prošle godine, kad smo sa Škorom dogovorili koncert, on planirao kandidirati za predsjednika Republike. Izrazito se protivim miješanju proslave Oluje s bilo kakvom politikom i izborima. Zato vjerujem da nije bilo razloga da Škoro ne dođe 5. kolovoza u Knin i normalno odradi koncert koji naš grad financira. S njegovom se kandidaturom za nas apsolutno ništa nije promijenilo. Možda je Škoro bio pod stanovitim medijskim pritiskom. Ali, postupio je kako je smatrao potrebnim i odabrao svoj put. Nema problema - kazao nam je Jelić.

20. travanj 2024 03:07