StoryEditorOCM
Crna kronikaPolicijsko izvješće

U zadnja dva dana najviše provala u apartmane i stanove na području Vodica

Piše šibenski.hr
2. kolovoza 2019. - 11:50

Proteklog dana na našem području od značajnijih sigurnosnih događaja u priopćenju PU šibensko-kninske navode se  četiri teške krađe i dvije krađe. 

U noćnim satima 1.kolovoza u Prvić Šepurini je nepoznati počinitelj provalio u ugostiteljski objekt zagrebačke tvrtke i otuđio novac , a u popodnevnim satima u Srimi je nepoznati počinitelj provalio u apartman iz kojega je 59-godišnjaku otuđio novac,

Istog dana u Vodicama je nepoznati počinitelj provalio u stan iz kojega je 38-godišnjoj bosanskohercegovačkoj državljani otuđio novac i osobne isprave.  Nepoznati počinitelj jučer provalio i je u Vodicama u još tri apartmana iz kojih je 65-godišnjoj bosanskohercegovačkoj državljanki, 65-godišnjaku i 60-godišnjaku otuđio nakit i novac.

Dan prije, 31. srpnja, također u Vodicama,  nepoznati počinitelj je iz trgovine zagrebačke tvrtke otuđio robu vrijednu nekoliko tisuća kuna, a istog je dana  u Lozovcu  26-godišnjoj sirijskoj državljanki  netko otuđio novac i osobne isprave.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija postupa s ciljem otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

 

25. travanj 2024 07:46