StoryEditorOCM
Crna kronikaPRITVORENI DO OTREŽNJENJA

U Šibeniku pijani maloljetnici vrijeđali i omalovažavali policajce, a jedan od njih i prijetio 'dečkima u plavom'

Piše Ante Talijaš
18. siječnja 2019. - 10:56

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad dvojicom maloljetnika, od kojih je jedan osumnjičen za prijetnju policijskom službeniku ove Policijske uprave.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su se osumnjičeni 16. siječnja oko 21,15 sati u Šibeniku u Ulici kralja Zvonimira, u alkoholiziranom stanju,  ponašali na naročito drzak i nepristojan način prema 58-godišnjoj zaposlenici kioska zagrebačke tvrtke. Tijekom policijskog postupanja na te okolnosti, osumnjičeni su omalovažavali i vrijeđali policijske službenike, pri čemu je jedan od osumnjičenih maloljetnika ozbiljno prijetio policijskom službeniku. Osumnjičeni maloljetnici su zadržani u posebnim prostorijama policije do otriježnjena.

Maloljetnik osumnjičen za prijetnju je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, dok je protiv obojice osumnjičenih podnijet Optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Šibeniku, zbog prekršaja iz članka 6 i 17 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

 

14. travanj 2024 18:48