StoryEditorOCM
Crna kronikaKradu sve i svašta

U Plavnom "nestala" drva za ogrjev, u Šibeniku pronađen ukradeni automobil

Piše Katarina Rudan
19. prosinca 2017. - 11:21

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom osumnjičenim za krađu na štetu 41-godišnjakinje.

Osumnjičeni je 17. ožujka u Primoštenu oštećenoj otuđio mobitel, koji je tijekom kriminalističkog istraživanja kod osumnjičenog pronađen i vraćen oštećenoj.
Protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Između 10. i 17. prosinca u Kistanjama je nepoznati počinitelj provalio u kuću 76-godišnjaka iz koje ništa nije otuđeno, a nastala je neznatna materijalna šteta.

U vremenu od 15. i 22. studenog u Plavnom je nepoznati počinitelj u dva navrata otuđio nekoliko desetaka metara kubnih drva za ogrjev, čime je mjesnu šumariju oštetio za preko deset tisuća kuna.

U večernjim satima 16. prosinca u Drnišu je nepoznati počinitelj iz nezaključane garaže 63-godišnjaku otuđio aparat vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

Jučer, 18. prosinca oko 13,30 sati u Šibeniku, po dojavi građana, pronađen je osobni automobil 64-godišnjaka koji je 15. prosinca otuđen. Očevidom nisu utvrđena oštećenja na vozilu i ono je, nakon završenog očevida, vraćeno vlasniku.

 

19. travanj 2024 18:00