StoryEditorOCM
Crna kronikaBizarna nesreća u Pirovcu

Teško ozlijeđen 61- godišnji Nijemac koji je svojim četverociklom sletio s ceste i upao u more! Srećom dubina je bila samo pola metra.

Piše Šibenski.hr
6. rujna 2017. - 11:48

U utorak oko 12,05 sati na ulazu u Pirovac dogodila se prometna nesreća u kojoj je teže ozlijeđen 61-godišnji njemački državljanin, koji je vozio četverocikl. Nesretni Nijemac je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Kako su izvijestili iz šibenske policije, do prometne nesreće je došlo kada je 61-godišnjak pri upravljanju četverociklom Honda, njemačkih registracijskih oznaka, dolaskom do raskrižja vršio radnju skretanja u lijevo, a da se nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnost za druge sudionike u prometu ili imovinu. Uslijed toga, prilikom skretanja prednjim desnim kotačem je upao ispod podzidane škrape po kojoj se jednim dijelom kreće, a potom prelazi preko makadamske ulice i upada u more dubine oko 60 centimetara, ispod razine kolnika oko 2 metara, gdje se prevrće na lijevi bočni dio.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izvješteno općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a 61-godišnjem vozaču je uručen obvezni prekršajni nalog, temeljem kojeg je novčana kazna naplaćena na mjestu prometne nesreće.

25. travanj 2024 18:31