StoryEditorOCM
Crna kronikaSudar u Ivoševcima

Teško ozlijeđen 44-godišnji putnik iz Audija koji je zadržan na liječenju u kninskoj bolnici. Nesreću skrivio 68- godišnji vozač Pola koji je se zabio u Audi

Piše Šibenski.hr
17. listopada 2017. - 11:50

U ponedjeljak oko 7,10 sati na državnoj cesti D-59, u mjestu Ivoševci, se dogodila prometna nesreća u kojoj je 44-godišnji putnik u osobnom automobilu Audi zadobio teške tjelesne ozlijede, radi čega je zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Kninu, dok je 71-godišnja putnica iz tog vozila zadobila lakše tjelesne ozlijede s mogućnošću prekvalifikacije, izvijestili su iz Policijske uprave Šibensko- kninske.

Kako doznajemo u policiji, do prometne nesreće je došlo kada je 68-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom VW Polo, šibenskih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine kretanja svojeg vozila gustoći prometa, prednjim dijelom svojeg vozila udario u zadnji dio osobnog automobila Audi, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 37-godišnji vozač, a koji je u tom trenutku smanjivao brzinu radi vozila koje se kretalo ispred njega u istom smjeru.

Protiv 68-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće.

19. travanj 2024 23:56