StoryEditorOCM
Crna kronikaistukli ga zbog računa

Supruga brutalno pretučenog taksiste: Mulci u kapuljačama skočili su na njega, dobio je šakom u glavu i nogom u grljkan. I sve to zbog 9 kuna!

Piše JL
4. studenog 2018. - 19:22

Ti “mulci” koji su napali mog supruga su taksi vožnju naručili preko centrale Cammea tako da je zabilježen broj s kojeg su zvali i nadamo se da će ih policija pronaći.

U subotu nisam imala nikakvih novih informacija o istrazi, a nadam se da će mi suprug u ponedjeljak izaći iz bolnice, iako ima veći hematom na desnoj glasnici, na glavi, a udarali su ga i nogama na tlu - rekla je M. J., supruga splitskog taksista S. J. (50) kojega je u četvrtak napala grupa mladića, piše Jutarnji.

Splitska policija priopćila je u petak da su u četvrtak oko 15.30 sati primili obavijest da je liječnička pomoć pružena 50-godišnjem muškarcu. Istraga traje.

Taksist im izdao račun, a oni ga istukli: vozač završio u bolnici, policija traga za nasilnicima

- Suprug mi je i dalje loše, a pošto je napadnut uspio se nekako dovesti do kuće Dacijom Cammea. Poslao mi je SMS da je dobio udarac nogom u vrat. Skamenila sam se - rekla je taksistova supruga.

Napadači su imali kapuljače, a napad je uslijedio pošto su mladići odbili platiti devet kuna za vožnju jer im je ostatak pokrivao bonus.

- Radilo se o mladićima u dobi oko 16 ili 17 godina. Ovo nije prvi put da mu netko na kraju kaže da neće platiti pa on mora to sam platiti iz svog džepa. Tu je nastalo natezanje. Dok je držao jednog za jaknu, doletjela mu je šaka u glavu od drugog. Odmah zatim treći ga je udario nogom u grkljan - rekla je M. J.

19. travanj 2024 14:39