StoryEditorOCM
Crna kronikaPoginuo 24-godišnjak

Tragedija u Kaštelima: sletjeli u more Hyundaijem šibenskih tablica. Svjedoci: ‘Pili su na pumpi‘

Piše Marko Didić/SD
22. prosinca 2020. - 11:45

Nakon što je obavljen očevid prometne nesreće koja se dogodila u noći oko 1.25 u Kaštel Starom na adresi Kamberovo šetalište 23, znaju se identiteti poginulog i ozlijeđenih, kao i kako je došlo do prometne nesreće, piše Slobodna Dalmacija.

Vozilo Hyundai i 20 šibenskih registracijskih oznaka u kojemu su bila četiri mladića sletjelo je sa kolnika u more i prevrnulo se na krov, a tko je vozio automobil još se utvrđuje.

Vozač je došao velikom brzinom između stupića na šetnici te je najvjerojatnije zakačio rubnik što je dovelo do toga da izgubi kontrolu nad vozilom te da svi završe u moru na sikama.

Na mjestu događaja poginuo je 24-godišnji P. J. iz Splita, a trojica mladića, N. Ž. (21), J. G.(23) i M. M (23), zadobili su teške tjelesne ozljede te su prevezeni u splitsku bolnicu na pružanje liječničke pomoći.

Jedno tijelo je plutalo izvan automobila, dok su druga trojica bili u automobilu.

Očevid na mjestu događaja obavila je zamjenica županijskog državnog odvjentika u Splitu, Rene Laura uz asistenciju policije i Stanka Smodlake sudskog vještaka za cestovni promet.

Očevici tvrde da su ove mladiće neposredno prije nesreće vidjeli na jednoj benzinskoj pumpi u Kaštelima kako piju vino, piše Slobodna Dalmacija.

19. travanj 2024 12:25