StoryEditorOCM
Crna kronikasandra hančić

Škugorova odvjetnica: ‘Uskok će ispitati ukupno 16 svjedoka, njegov otac nema nikakve veze s ovim‘

Piše Šibenski.hr
6. rujna 2022. - 08:37

Sandra Hančić, odvjetnica koja u aferi Ina brani bivšeg direktora Damira Škugora, kazala je da će Uskokovi istražitelji ispitati ukupno 16 svjedoka koji se odnose na Škugora te da su dvije svjedokinje već ispitane.

‘‘Radi se o dvjema privilegiranim svjedokinjama koje su prihvatile blagodat nesvjedočenja. Osobno smatram da je mjesec dana sasvim dovoljno da se svi ti svjedoci saslušaju‘‘, rekla je Hančić gostujući u RTL-ovim Vijestima.

"Škugor i dalje vjeruje da će se utvrditi kako je doista postupao u skladi s pravilima Ine"

Hančić je dodala da Damir Škugor nema poruku ni za koga. ‘‘On i dalje vjeruje da će se utvrditi kako je doista postupao u skladu sa svim pravilima Ine i u kojem je dijelu iznosio obranu. Postoji dokumentacija o Ini koja će potvrditi ono što je on govorio i dokazati da nije to baš tako kako su prenijeli mediji‘‘, nadodala je.

Sud časti zagrebačkog HDZ-a suspendirao je prošlog petka stranačko članstvo Damira Škugora. Škugorov otac Dane Škugor pušten je prošlog ponedjeljka iz istražnog zatvora nakon što je sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda ispitao njegovu suprugu i snahu.

"Apsolutno da mu je lakše što mu je otac izašao iz zatvora, on je u samom startu rekao da otac nema nikakve veze s onim šta je on radio kao direktor u Ini. I to logika stvari govori. Da mu je teško zbog obitelji, teško je svakome tko se nađe u toj situaciji. Uvijek imamo tu kolateralne žrtve u vidu obitelji, djece, njima je apsolutno teško", rekla je odvjetnica za RTL.

24. travanj 2024 16:12