StoryEditorOCM
Crna kronikaPokušaj ubojstva u Brodarici

Pritvoren 56- godišnji muškarac koji je napao bivšu suprugu nožem: Ženi (51) život spašen samo zahvaljujući brzoj intervenciji Hitne pomoći

Piše šibenski.hr
20. studenog 2020. - 09:36

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom osumnjičenim za teško ubojstvo u pokušaju na štetu 51-godišnje supruge, doznaje se u šibensko-kninskoj policiji.

- Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni 19. studenog u jutarnjim satima u Brodarici, zbog nesuglasica, prvo verbalno, a zatim tjelesno napao oštećenu i oštrim predmetom joj nanio teške tjelesne ozljede.

Osumnjičeni će uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetniku u Šibeniku biti priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- izjavio je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske.

Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku je, nakon ispitivanja 56-godišnjaka koji je u Brodarici u četvrtak napao suprugu, donijelo rješenje o provođenju istrage protiv njega zbog pokušaja teškog ubojstva.

Postoji osnovana sumnja da je  56-godišnjak 19. studenog oko 7 sati u Brodarici, nakon što je došao u stan u kojem živi njegova bivša supruga s kojom je u lošim odnosima, počeo vikati na nju, a potom je u nakani da je usmrti, nožem joj zadao rezne rane ruke i ubodne ozljede po tijelu zbog kojih je trpjela velike fizičke i psihičke boli. Žena  je zadobila ozljede teške i opasne po život, a život joj je spašen zahvaljujući hitnoj medicinskoj intervenciji, priopćeno je iz DORH-a.

Državno odvjetništvo podnijelo je sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku prijedlog da se protiv okrivljenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke. Sudac istrage je prihvatio prijedlog i okrivljeniku odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

20. travanj 2024 05:17