StoryEditorOCM
Crna kronikaBIZARNA PROMETNA NESREĆA

Prisjelo im: Francuski turisti zajedno krenuli na izlet, pa se sudarili u Konjevratima; Teže ozlijeđena 21-godišnjakinja, a još tri njezina prijatelja zadobili su lakše ozljede u drugom automobilu

Piše Ante Talijaš
10. kolovoza 2018. - 12:12

Koban je bio izlet dviju prijateljskih obitelji iz Francuske koji zajedno ljetuju na šibenskom području. U četvrtak su sa dva automobilima krenuli su u obilazak prirodnih ljepota u zaleđu Šibenika te se međusobno sudarili na državnoj cesti Šibenik – Drniš kod mjesta Konjevrate.

Kako doznajemo u policiji, do prometne nesreće je došlo oko 14,30 sati kada je 20-godišnji Francuz upravljajući osobnim automobilom Peugeot Expert iz Šibenika prema Drnišu udario u osobni automobil Peugeot 3008 kojim je upravljao njegov 20-godišnji prijatelj. U 'Expertu' na mjestu suvozačice teše ozljede zadobila je 20-godišnja francuska državljanka, a u vozilu 'Peugeot 3008' lakše je ozlijeđeno troje Francuza.

Policijskim očevidom je utvrđeno da 20-godišnji vozač 'Experta' nije držao potreban razmak krećući se iza vozila svojih prijatelja, a do sudara je došlo u trenutku kada je 20-godišnji vozač usporio radi skretanja ulijevo. Protiv vozača 'Peugeot Experta' policija je podnijela kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog izazivanja prometne nesreće.
 

25. travanj 2024 03:47