StoryEditorOCM
Crna kronikaPriveden prekršajnom sucu

Policija pronašla mladića koji je jučer na pješačkom kod đardina skuterom oborio stariju ženu i pobjegao. Maloljetan je, a vozio je bez kacige i dozvole<br />  

Piše Šibenski.hr
27. listopada 2018. - 14:12



Mladić koji je jučer na pješačkom prijelazu kod đardina, to jest Perivoja Roberta Visianija, vozeći skuter oborio stariju ženu i pobjegao, nije dugo bio u bijegu. Policija ga je pronašla još jučer poslijepodne.


Mladić je jučer nešto prije 12.30 sati skuterom oborio stariju ženu dok je prelazila za pješačke sada jedini prijelaz u Ulici Vladimira Nazora u blizini OŠ Fausta Vrančića. Riječ je o maloljetniku, a skuter je vozio bez vozačke dozvole, tj. položenog vozačkog, i kacige. Njegov motor policija je pronašla svega stotinjak metara od mjesta nesreće, a tijekom jutra priveden je prekršajnom sudu.


Žena na koji je ovaj najblaže rečeno drski vozač naletio, prošla je, na sreću, bez većih ozljeda.
Ipak, ovo je druga prometna nesreća koja se u relativno kratkom vremenu dogodila na istom pješačkom prijelazu. Zbog toga su dodatno zabrinutost roditelji učenika iz OŠ Fausta Vrančića. Stoga su pokrenuli potpisivanje peticije u kojoj traže da se u spornoj ulici postave ležeći policajci. Peticiju je do sada potpisalo oko 150 roditelja.

 

16. travanj 2024 09:53