StoryEditorOCM
Crna kronikauhićen za 15 minuta

Policija objavila detalje jučerašnje pljačke kladionice u Šibeniku: muškarac predao zaposlenici papir sa zastrašujućom porukom, ona mu dala 230 eura

Piše Šibenski.hr
20. ožujka 2023. - 18:04

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom osumnjičenim za počinjenje razbojništva, izvijestili su iz šibenske policije u ponedjeljak predvečer:

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni u nedjelju, 19. ožujka oko 18 sati u Šibeniku, ušao u poslovnicu igara na sreću te predao zaposlenici papir s porukom da mu preda sav novac, što je ista u strahu i napravila te mu predala 230 eura.

Odmah po dojavi policijski službenici su od oštećene prikupili prva saznanja i opis počinitelja te je nakon 15-ak minuta od strane policijskih službenika Policijske postaje Šibenik i Interventne jedinice policije pronađen i uhićen osumnjičeni s još jednom osobom.

Kod te druge osobe je pronađen otuđeni novac kojoj ga je osumnjičeni dao na čuvanje dok je kod osumnjičenika pronađen džepni nož, odvijač i kirurške maske što je izuzeto zajedno s odjećom u kojoj je bio prilikom počinjenja kaznenog djela.

Uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- kazao je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske.

18. travanj 2024 01:35