StoryEditorOCM
Crna kronikaMakljaža kod Aurore

Policija iznijela detalje tučnjave Funcuta i Torcide u Primoštenu: Petorica u pritvoru, jedan u bolnici!

Piše šibenski.hr
25. kolovoza 2021. - 09:37

Šibenska policija iznijela je detalje tučnjave u kojoj su na cesti prema primoštenskoj diskoteci 'Aurora' proteklog vikenda sudjelovali pripadnici navijačkih skupina Funcuti i Torcide.

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom, 22-godišnjakom, dvojicom 24-godišnjaka te maloljetnikom osumnjičenima da su sudjelovali u tučnjavi dok je navedeni 22-godišnjak osumnjičen da je teško tjelesno ozlijedio 27-godišnjaka. kazali su u šibensko-kninskoj policiji.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su osumnjičeni 22. kolovoza oko 05,15 sati u Primoštenu, kao pripadnici jedne navijačke skupine, zbog ranije međusobne netrpeljivosti, sudjelovali u tučnjavi s pripadnicima druge navijačke skupine kojom prilikom su korištena razna pogodna sredstva za nanošenje ozljeda. Također je utvrđeno kako je za vrijeme tučnjave 22-godišnjak tjelesnom snagom napao i teže ozlijedio 27-godišnjaka koji je zbog zadobivenih ozljeda nakon liječničke obrade u Općoj bolnici Šibenik prebačen na liječenje u Klinički bolnički centar Split.

Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske-izjavio je ŠimePavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko- kninske.

18. travanj 2024 12:12