StoryEditorOCM
Crna kronikaljubav je bol...

Otkrivamo detalje drame u Kaštelima: motiv otmice je ljubomora ostavljenog dečka, teško mu je palo što mu bivša ima novog dečka, pa je krenuo u noćni pohod i sa sobom poveo svog oca...

17. travnja 2019. - 14:39

Ljubavna afera je povod velikoj drami koja se dogodila jučer u Kaštel Štafiliću. Tamošnja policija je u utorak oko 15.30 sati zaprimila dojavu da su pola sata ranije u kuću 29-godišnjeg M. R. L. u Kaštel Štafiliću upali otac i sin (53-godišnji Marko i 23-godišnji Vinko M.) te su ga tom prilikom tjelesno napali pokušavajući ga ozlijediti nožem, a nakog toga su iz kuće nasilno izveli 27-godišnju djevojku koja živi sa napadnutim.

Strava u Kaštelima: dvije muške osobe upale u kuću, napale vlasnika i otele djevojku

Povod ovog iznenadnog upada oca i sina u tuđu kuću i svojevrsne otmice leži u činjenici što je 27-godišnja djevojka prethodno živjela sa napadačem Vinkom s kojim ima i jednogodišnjeg sina koji im je oduzet i nalazi se u Domu Maestral u Kaštelima. Nakon što su djevojku izvukli iz kuće i strpali je u svoj passat otac i sin krenuli su prema Kaštel Novome a iz kuće su prije toga otuđili mobitele i laptop u vlasništvu otete 27-godišnjakinje.

Postupajući po zaprimljenoj dojavi, policijski službenici su na području Kaštel Novog zatekli vozilo u kojem su se nalazila dvojica otimača i oteta. Otac i sin su uhićeni i privedeni u službene prostorije PP Kaštela. 27-godišnjakinji je pružena liječnička pomoć, te je utvrđeno da je lakše ozlijeđena. Od 53-godišnjeg oca su oduzeta dva skalpela. Otuđeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasnicima.

U tijeku je kriminalističko istraživanje i tek kad ono završi znat će se s kojim prijavama će policija ići protiv oca i sina. Žalosno je da se životne i ljubavne razmirice rješavaju na ovakav način.
 

20. travanj 2024 04:42