StoryEditorOCM
Crna kronikaživjela u šibeniku

Oglasio se muž nestale Marijane iz Big Brothera: ‘Dok ne vidim tijelo, ja se nadam da je živa‘

Piše Šibenski.hr
13. listopada 2022. - 17:27

Nakon što je prije gotovo pola godine nestala Marijana Seifert, bivša sudionica ‘Big Brothera‘, misterij oko njezina nestanka i dalje traje.

Njezina sestra Maja Kovačević, koja je postala nova sudionica srpskog reality showa ‘Zadruga‘, iznijela je tvrdnje da joj sestra više nije živa i objasnila kako je došla do tog saznanja.

"Nakon proslave rođendana vratila se u stan, posvađala se s njim (suprugom, op.a.), izašla i više se nikada nije javila", rekla je Maja, aludirajući na šogora Karla Seiferta, koji se do sada izbjegavao oglašavati o tom slučaju.

No, kako prenosi Blic, sada se Seifert ipak oglasio.

"Dok ne vidim tijelo, ja se nadam da je živa. Maju ne želim komentirati. Ja Marijanino ponašanje i naš život ne želim komentirati po medijima. A tko što priča, njemu neka ide na dušu. Toliko je laži i gluposti napisano o njoj od ‘Velikog brata‘, a i o nama u posljednje tri godine. Ljudi koji su nam bili i jesu bliski znaju sve što i kako je bilo. Ponavljam, ja za medije nemam komentara i to je to. Molim vas da pustite mene i moju obitelj na miru", poručio je Karlo Seifert.

Kako prenose srpski mediji, i Marijanin otac Ivo Kovačević tijekom istrage je ispričao medijima da u njihovu braku nisu cvjetale ruže.

"Karlo nam je rekao nakon četiri dana od nestanka da su sjedili za stolom 15 minuta i pričali. Znam da je njihov odnos bio loš još od Nove godine. Bili su pred razvodom, imali su probleme", rekao je tada utučeni otac, prenosi Blic.

23. travanj 2024 23:27