StoryEditorOCM
Crna kronikaDrama u Zagrebu

Nakon dva sata agonije, stanari zgrade u Dugavama odahnuli; policija privela muškarca koji je u stanu zatočio obitelj i prijetio plinskom bocom

Piše Šibenski.hr
15. siječnja 2022. - 21:44

Nakon nešto više od dva sata, završila je drama u zagrebačkom naselju Dugave. Jake policijske snage su muškarca koji je zatočio obitelj, izvukli iz ulaza i odveli na kriminalističko istraživanje, piše Jutarnji.

Iz PU zagrebačke su potvrdili tu vijest napominjući da tijekom postupanja nitko nije ozlijeđen.

Dvadesetak policajaca naoružanih do zuba pristiglo je  u Čalogovićevu ulicu u novozagrebačkim Dugavama. Prema prvim informacijama, muškarac se zatvorio u stan te je prijetio navodno plinskom bocom pa su zbog toga u ulaz, osim policije, pristigli i vatrogasci te hitna pomoć. A u pripremi je u prizemlju bio i uskočni jastuk.

Iz PU zagrebačke rekli su tek šturo da će detalje otkriti nakon što utvrde točno stanje stvari.

Kako se neslužbeno doznaje, navodno je riječ o istom muškarcu koji je krajem veljače prošle godine na livadi u blizini zgrade u kojoj se danas odvijala akcija, prijetio oružjem i suicidom pa ga je policija u zadnji čas, iako se već bio ranio iz oružja, uspjela spasiti od daleko tragičnijih posljedica.

- Čuli smo viku iz stana: 'Nećete vi mene! Odbijte! Vidjet ćete vi! Dosta mi vas je svih!' Nije dugo prošlo od toga kad se pojavila policija. Bilo je oko 18 sati. Valjda ih je došlo 15, a možda i 20. Okupirali su stubište. Inače, taj susjed psihički nije dobro već duže vrijeme. Mjesecima ga nismo vidjeli a onda unazad par dana galami da je to nepodnošljivo slušati. Nije nam svejedno - kažu za Jutarnji susjeda iz Čalogovićeve.

 
 
19. travanj 2024 12:20