StoryEditorOCM

Na silu htio druženje sa ženom i muškarcem, na kraju je završio iza rešetaka

Piše Šibenski.hr
9. siječnja 2023. - 16:48

U Policijskoj postaji Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom osumnjičenim za prijetnje, kao i za prekršaj iz Zakona o suzbijanju diskriminacije.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni u više navrata tijekom prosinca 2022. i siječnja 2023.g. u Kninu slao poruke 39-godišnjaku i 62-godišnjakinji želeći uspostaviti komunikaciju kao i zajedničko druženje što su oštećeni odbijali nakon čega im je osumnjičeni prijetio što je kod njih izazvalo osjećaj straha. Također je utvrđeno da je osumnjičeni porukama vrijeđao oštećenog 39-godišnjaka na različite načine čime je počinio prekršaj, kazali su u šibensko- kninskoj policiji:

- Osumnjičeni je, zbog prijetnji oštećenima, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske dok će protiv njega biti podnesen i Optužni prijedlog za počinjeni prekršaj iz čl.25. st.1. Zakona o suzbijanju diskriminacije- rekao je Šime Pavić, policijski glasnogovornik.

25. travanj 2024 10:44