StoryEditorOCM
Crna kronikaZadržan u bolnici

Kod Pirovca teško ozlijeđen 72- gdišnji pješak: Na mjestu gdje nema ‘zebre‘ na njega je naletio 34- godišnji vozač Volkswagena šibenskih tablica

Piše šibenski.hr
13. srpnja 2021. - 09:19

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se oko 16,15 sati dogodila nedaleko Pirovca teže je ozlijeđen 72-godišnji pješak koji je zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku, doznaje se u šibenskoj policiji.

- Do prometne nesreće je došlo kada 34-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Volkswagen šibenskih registarskih oznaka, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste (ograničenje brzine prometnim znakom na 50 km/h, nepregledan zavoj udesno) i gustoći prometa, kojom prilikom nalijeće na 72-godišnjeg pješaka na mjestu gdje nema obilježen pješački prijelaz. Zbog zadobivenih ozljeda pješak je zadržan na liječenju. Protiv 34-godišnjaka će zbog izazivanja prometne nesreće biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a protiv pješaka zbog počinjenja prekršaja Obvezni prekršajni nalog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Šibeniku- izvijestio je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske.

24. travanj 2024 09:20