StoryEditorOCM
Crna kronikaRogoznica

Iza rešetaka završio 53- godišnji muškarac: Za 17 tisuća kuna prodao je automatsku pušku 61- godišnjaku

Piše šibenski.hr
5. studenog 2020. - 09:41

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom i 53-godišnjakom osumnjičenim za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, doznaje se u šibensko-kninskoj policiji.

- Prema prikupljenim saznanjima, policijski službenici su 24. listopada u Rogoznici pronašli i od 61-godišnjaka oduzeli automatsku pušku s dva pripadajuća spremnika i 69 komada streljiva. Daljnjim kriminalističkim istraživanjem, naknadno je utvrđeno kako je osumnjičeni 53-godišnjak 14. listopada na području Rogoznice, s ciljem pribavljanja imovinske koristi, 61-godišnjaku prodao navedenu automatsku pušku za novčani iznos od oko 17 tisuća kuna.

Osumnjičeni 61-godišnjak je 30. listopada, zbog nabavljanja oružja, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, a osumnjičeni 53-godišnjak će, zbog prodaje oružja, uz nadopunu kaznene prijave biti predan pritvorskom nadzorniku- izjavio je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske.

19. travanj 2024 01:41