StoryEditorOCM
Crna kronikaprovodi se istraga

Dolijao 47-godišnji šibenski razbojnik: prije desetak dana maskiran i s pištoljem opljačkao prodavaonicu alkoholnih pića

Piše Šibenski.hr
8. veljače 2022. - 18:13

Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 47-godišnjeg okrivljenika zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kaznena djela razbojništva.

Naime, postoji osnovana sumnja da je okrivljenik 28. siječnja ove godine, u Šibeniku, u namjeri da dođe do novca, ušao maskiran u prodavaonicu alkoholnih pića i, po ulasku, iz pojasa hlača izvadio pištolji te ga uperio u zaposlenicu i zatražio da mu preda novac. Zaposlenica mu je, u strahu da joj ne naudi, iz registar kase predala 1.700,00 kuna. Osnovano se sumnja i da je okrivljeni 47-godišnjak 26. siječnja 2022. u Šibeniku, prišao ženskoj osobi i istrgnuo joj torbicu koju je držala u rukama te je iz torbice uzeo novac koji našao u iznosu od nekoliko desetaka kuna. 

Sudac istrage Županijskog suda u Šibeniku prihvatio je prijedlog državnog odvjetništva i okrivljeniku odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

24. travanj 2024 12:15