StoryEditorOCM
ZanimljivostiIntimno druženje

Tomislav Voštinić, vinar s kojim je Severina navodno u vezi, otvoreno nam je komentirao odnos s pjevačicom: Nemojte me uopće to pitati...

Piše Vinko Paić
24. studenog 2020. - 12:22

- Jooooj, gluposti, kratko nam je komentirao 38-godišnji vinar Tomislav Voštinić kojeg srpski mediji dovode u vezu sa Severinom. - Ma daj, nemojte me uopće to pitati, smiješno mi je, dodao je, a na pitanje poznaje li popularnu pjevačicu rekao je: Ma sve je okej, ajde, bok!

Tijekom jutra oglasio se i Severinin PR tim te demantirao bilo kakav romantični odnos između pjevačice i vinara.

- Nastavno na vaš upit, htjeli bismo vas informirati kako se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan event, na kojem je između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa, stoji u kratkom priopćenju.

Kako tvrdi srpski magazin Stars Splićanka, iako još uvijek u braku s Igorom Kojićem, već neko vrijeme održava vezu s deset godina mlađim vinarom iz Graberja Ivanićkog s kojim se navodno intimno zbližila, no za takve tvrdnje ne postoje nikakvi konkretni dokazi.

Severina je sredinom rujna pozirala u Tomislavovoj vinariji Voštinić Klasnić s društvom najbližih prijatelja i suradnika kada se pojavila u crvenoj dekoltiranoj haljini i visokim crnim štiklama. "Imam mali krug velikih ljudi", poručila je tada posluživši se naslovom Massimove pjesme.

Na brdu iznad Ivanić Grada s njome su tada bili menadžer Tomislav Petrović, PR-ovci Davor Grgin i Vedrana Vasić, dr. Nataša Desnica i nećakinja Mia Popović koja trenutno živi s njome u stanu na zagrebačkom Kozjaku. Na fotografiji su nazdravljali vinom, a vinara s kojim se dovodi u vezu nema na istoj.

- Za nas ovo nije samo vinarija. Ovdje se punimo i stvaramo. Družimo i kreativno izražavamo. Živimo u skladu s prirodom i pretačemo njene ljepote u svakodnevni život, rekao je Tomislav Voštinić u kolovozu za portal Sevine prijateljice, nekadašnje manekenke i bivše supruge Boška Balabana Ive Radić.

Već se dugo nagađa o tome da Seve i Igor imaju bračnih problema jer zajedno nisu viđeni mjesecima, točnije od početka pandemije kad je napustila njegovu obiteljsku kuću u Beogradu na Bežanijskoj kosi. Cijelo je ljeto, kada je obznanila i da se zarazila Covidom-19, provela na hrvatskoj obali, dok je Kojić većinu vremena na društvenim mrežama objavljivao fotografije iz Srbije.

- Ne znam gdje su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvijek su i znali, što im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade, kazao je nedavno Sevin svekar, pjevač Dragan Kojić Keba.

18. travanj 2024 01:35