StoryEditorOCM
Zanimljivostivrijedna kampanja

Šibenske šape objavile slike poznatih koji su podržali plemenitu akciju: Thompson udomio psa iz azila u Šibeniku, javila se i Antonija Mišura

Piše Šibenski.hr
23. travnja 2021. - 16:58

Na Facebook stranici "Šibenske šape" nedavno je objavljena Thompsonova fotografija na kojoj pjevač drži natpis: "Za Hrvatsku bez pasa na lancu". No, ispod fotografije iz šibenske udruge za zaštitu životinja otkrili  su da je Thompson s obitelji udomio i jeednog psa iz njihova azila.

"Posebno nam je drago dok nam se u borbi Za Hrvatsku bez držanja pasa na lancu pridruže i naše poznate i utjecajne osobe. Jer zaista čovjekov najbolji prijatelj ne zaslužuje živjeti na lancu. Hvala Marku Perkoviću Thompsonu na podržavanju kampanje! Inače Marko zajedno sa svojom velikom obitelji je već neko vrijeme jedan od naših udomitelja i jedna naša njuškica već mjesecima njuška po njihovom domu", napisali su u svojoj objavi na Facebooku.

Osim Marka Perkovića Thompsona,akciju "Za Hrvatsku bez pasa na lancu" podržala je i proslavljena šibenska košarkašica Antonija Mišura Sandrić.

18. travanj 2024 13:44