StoryEditorOCM
ZanimljivostiNOVA AVANTURA

Primoštenka Ena Friedrich ušla u ‘Farmu‘ s trudničkim trbuhom: Dečko će posijediti jer neću ništa jesti, sestra kaže da sam luda i da ću umrijeti

Piše M.P.
5. listopada 2020. - 14:15

"Nisam nikada naučila plivati, jer tijekom ljeta nitko nije imao vremena da me nauči. Tata mi je radio kao pomorac, a mama se bavi iznajmljivanjem apartmana.

Kako su mi i brat i sestra dosta stariji od mene, njima nije bilo kul voditi malo derište sa sobom na plažu. Nakon što sam malo narasla i još uvijek imala one napuhance na rukama kao pomoć da se ne utopim, a druga, mlađa djeca od mene su već skakala na glavu, bilo mi je neugodno.

Odlučila sam da neću ni ići na plažu. I tako do dan-danas ne znam plivati" - otkrila je u intervjuu za Dnevnik Nove TV Ena Friedrich, atraktivna Primoštenka s diplomom povjesničarke umjetnosti i karijerom u svijetu modelinga, ali i filmova na webu.

Na Novoj TV gledatelji će je imati priliku pratiti u najnovijem izdanju realityja Farma, s dodatkom u naslovu "More i Maslina", u kojega ulazi kao trudnica.

"Naša beba stiže za nekoliko mjeseci. Presretni smo" - obznanila je, naime, Ena na Instagramu početkom rujna, a ondje je prati 131 tisuća poklonika.

Vjerojatno stoga njezina obitelj i nije bila najsretnija kad im je otkrila kako se prijavila u još jedan show Nove TV, nakon što je u istoj kući sudjelovala u "Ljepoticama i genijalcima".

"Svi su se grupno složili da nisam normalna. Da ću se razboljeti, dobiti upalu pluća, da taj show nije za mene...

Rekli su mi da ja njima priređujem šokove. Mama neće moći spavati, dečko će posijediti jer ja tamo neću ništa jesti, sestra kaže da sam luda i da ću tamo umrijeti od hladnoće i gladi.

Mene živo zanima u što se to upuštam" - ne skriva svoj avanturistički duh Primoštena sa zagrebačkom adresom, koja se u Trogiru rodila kao Ena Čobanov.

Izolacija će joj, ipak smatra, teško pasti, a boji se i što će joj biti s poslom, jer će u periodu showa stagnirati.

"Da i ne spominjem da će mi faliti poruke i pozivi mojih najdražih...", kaže.

Ena, velika obožavateljica tetovaža i Nietzschea, otkad god je u javnom poslu vrlo otvoreno govori o čemu god je se pita, pa je tako više puta ustvrdila kako se stalno susreće s predrasudama i etiketiranjem, i to najviše od žena.

Ljubiteljica erotske fotografije sebe opisuje kao jednostavnu, tolerantnu i jako tvrdoglavu osobu s nizom hobija – voli čitati, dizajnirati, šivati odjeću, kupovati šminku, odjeću i cipele, a više od svega pozirati i glumiti pred kamerama.

- Obožavam svoj posao, pokušavam pohvatati što više snimanja, pa dok ide, ide. Hvala Bogu, imam fakultet, uvijek se mogu u potpunosti posvetiti i toj karijeri – ispričala je Ena našoj novinarki u intervjuu prošle godine, kada je pričala i o svojoj karijeri u Bollywoodu, gdje je snimala web seriju “Door 403”, za koju je s ostatkom glumačko-producentske ekipe godinu prije dobila priznanje za najbolju web seriju.

U drugoj najmnogoljudnijoj državi svijeta Ena je sklapala poslove preko tamošnjeg slavnog fotografa L'Ramachandrana.

"Tamošnji ljudi su drukčiji, totalno smireni... Kad vas žena pogleda, ne osjećate se kao da vas skenira, nego vas gleda u oči i normalno priča s vama" - ispričala je Friedrich, priznavši da je na domaćem terenu u puno navrata doživjela potpuno oprečne reakcije, načitavši se negativnih komentara po bespućima interneta.

"Možda zvuči ružno, ali nakon toliko godina otupila sam na takve stvari. Toliko su me izvrijeđali svugdje i u svemu da ne znam što bi mi više netko trebao reći kako bi me rasplakao" – zaključila je. 

U intervjuu kojeg je dala našem šibenskom kolegi prije tri godine, govorila je o životu Playboyjevih zečica koji je, kako je istakla, vrlo daleko od crvenog tepiha.

Mnoge od njih okusile su surovu stranu tog biznisa. Nisu rijetke ni nemoralne ponude. Doživjela ih je i Ena.

"Bilo ih je svih vrsta. Od nagovaranja na smještanje afera poznatim i manje poznatim ličnostima, ponuda da mi se prodaju lente ili titule, prijedloga za snimanje pornića, molbi da bičujem ljude.

Neki su željeli da provedem vikend s njima, drugi da sjede u kutu mog stana i šutke me promatraju dok obavljam kućanske poslove. Po meni jezivo, zar ne!?

Problem sam riješila tako što sam na Facebooku objavila imena svih tih muljatora i perverznjaka. Većina ih je shvatila da "ne, hvala", znači "ne"!

Jedan hrvatski pjevač me je nagovarao da zajedno pošmrčemo par linija kokaina kad sam imala sedamnaest godina - smiono otkriva Ena.

Ipak, i njemu je tada rekla kako je više od muškaraca s "prljavim mislima" smetaju ženska razmišljanja.

"Žene su daleko okrutnije od muškaraca! One će potencirati tezu 'koliko sam jadno i isprazno biće', nazivati me 'sponzorušom' i 'šupljoglavom', prozvati moje roditelje zbog lošeg odgoja, izraziti sućut jadniku koji će završiti sa mnom".

U ljubavi, kaže, tolerira puno toga. No, postoje stvari preko kojih ne može prijeći.

"Psihičko i fizičko zlostavljanje ne dopuštam! Poslije dvanaest sati snimanja na suncu u štiklama, gladna i žedna, ne bih podnijela pitanja mog dečka u stilu 'jel ti se ko upucavao?', 'sigurno ti se netko svidio?' ili 'garant si me prevarila'. Riješila bih ga se i prije nego što završi s pitanjima - zaključila je Ena Čobanov ili umjetnički Friedrich, koja je, na razočarenje ljubitelja njezina lika, u sretnoj vezi s Danielom Kišom.

17. travanj 2024 13:29