StoryEditorOCM
ZanimljivostiNe propustite sezonska sniženja u Dalmare centru

Prepustite se modnim igrama bez granica uz super zimske popuste u trgovinama shopping centra Dalmare

Piše Promo
2. siječnja 2019. - 15:18

Početak godine rezerviran je za planiranja i preslagivanja prioriteta. Na tom popisu visoka mjesta zauzimaju odluke o zdravijoj prehrani, kretanju u teretanu, prestanku pušenje i štednji novca. Kad je riječ o prve tri stavke, odluka je na vama, dok vam s ovom posljednjom itekako možemo pomoći. Jer u Dalmare centru počinju sezonska sniženja i prilika da za super cijene obnovite garderobu malim i velikin ukućanima!

Za dobar ulov prilika je mnogo u trgovinama shopping centra Dalmare, među kojima su Adidas, CCC, Di Caprio, Froddo shop, H&M, Hervis, Nike shop, Mana, New Yorker, Mango, Peko, Time&Bags, Replay fashion box, Sportina, ShoeBeDo, Mass shoes, Tom Tailor, INTERSPORT, s.Oliver, Sport Vision, Galileo. Bogatu ponudu s popustima prate i vodeći trgovački lanci Pevec i Konzum .

Od omiljenog shoppinga predahnite uz gastro delicije u restoranu, pizzeriji i baru Food & Food ili McDonald'su. A na kraju se počastite desertom u palačinkarnici Galetina. Posebna poslastica za mališane nalazi se u moderno opremljenom prostoru vesele igraonice Happyland čije profesionalno osoblje svaki tjedan priprema novo iznenađenje.

Kako biste sve imali na dohvat ruke, tu je Dalmare mobilna aplikacija za pametne telefone. Aplikacija se može besplatno preuzeti na Google Playu i u App Storeu i samo jednim klikom možete doći do informacija o popustima, trgovinama, kolekcijama, savjetima, vremenskoj prognozi i događanjima u gradu.

20. travanj 2024 02:26