StoryEditorOCM
ZanimljivostiBEZ VEĆIH POSLJEDICA

Petar Grašo potvrdio da je prebolio koronavirus: Imao sam blage simptome, bilo je to prije tri tjedna

Piše Vinko Paić/SD
8. prosinca 2020. - 16:34

Pandemiji koronavirusa još uvijek se, nažalost, ne nazire kraj, a u nizu poznatih osoba koji su dobili Covid-19 i splitski je pjevač Petar Grašo. Popularni glazbenik u kratkoj nam je poruci to i potvrdio.

- To je bilo prije tri tjedna, imao sam blage simptome, tako da nemam što reći, rekao nam je Petar.

Poput svojih kolega i Splićanin je jedan od onih glazbenika koji su već mjesecima radi krize u glazbenoj industriji bez posla.

- Zbog epidemije vezano za Covid-19, a imajući u vidu vaše zdravlje kao glavni prioritet svi koncerti odgađaju se do daljnjega. Hvala na razumijevanju, stoji na pjevačevoj službenoj stranici.

I dok se prošle godine u ovo vrijeme pripremao za novogodišnji nastup u Malom Lošinju u 2020., prije toga pjevao je u Spaladium areni na koncertu za Oliverov rođendan, njegovi su se nastupi uvelike prorijedili, a osim po koroni pjevač će ovu nesretnu godinu pamtiti i po najneobičnijem koncertu u svojoj karijeri. Bilo je to početkom svibnja, povodom blagdana svetog Duje, kad je na praznom Peristilu održao nastup.

- Svirao sam pred dosta tisuća ljudi, ali ovo je definitivno jedan od svečanijih trenutaka u mojoj karijeri. Svrha svakog koncerta trebala bi biti da se ljudi zabave i da ih bude što više. To je ono što svi glazbenici žele i čemu streme, međutim u ovakvim okolnostima, kad su socijalni kontakti svedeni na minimum, držati ovakav koncert za mene je definitivno neobično, kazao je tada Grašo.

Početkom listopada izdao je uspješan single "Neće nas zauvik bit" snimljen na setu humoristične serije Nove TV Dar Mar. Čim je puštena u eter pjesma je postala veliki hit i dosad je na YouTubeu preslušana gotovo milijun puta. Petra ćemo idućeg četvrtka gledati na Novoj TV u sklopu tradicionalnog humanitarnog koncerta Želim život u čast preminuloj novinarki Ani Rukavini.

- Severina i ja pripremili smo vam malu poslasticu. 060 9000 broj je koji možete okrenuti već danas i pomoći spasiti nekome život!, napisao je splitski pjevač na društvenim mrežama.

24. travanj 2024 06:01