StoryEditorOCM
ZanimljivostiUskoro kreće

Otkrivena imena natjecatelja nove sezone 'Plesa sa zvijezdama': Show se na male ekrane vraća u drugom ruhu

19. veljače 2019. - 13:14

U tijeku su pripreme za poznati svjetski show "Ples sa zvijezdama" koji ove godine stiže u nešto drugačijem ruhu. Nakon punih osam godina prikazivanja, naime, show je preselio s HRT-a na Novu TV, pa je još uvijek nepoznato hoće li "zaštitna lica" poput voditelja Igora Mešina i Renea Bitorajca, još uvijek biti dio najavljenog spektakla.

Vraća se 'Ples sa zvijezdama', ali ne tamo gdje ga očekujete, nisu zvali ni Milku Babović; Evo što smo doznali i o dolasku najpopularnijeg srpskog glazbenog showa u Hrvatsku

No imena onih koji će se natjecati, a o tome se zadnjih dana uvelike spekuliralo, konačno su poznata javnosti. U novoj sezoni, koja bi trebala otpočeti na proljeće, u udarnom nedjeljnom terminu gledat ćemo tako Splićanku Viktoriju Đonlić Rađu, koja je s veseljem prihvatila novi izazov.

Uz nju, zaplesat će i Ecija Ojdanić koja se okušala dosad valjda u svemu osim u plesu. Glumci Slavko Sobin i Ana Vučak Veljača također su potvrdili svoje angažmane.

Okušat će se u plesu i Damir Kedžo, Ivan Šarić i Nives Celzijus, a veliko iznenađenje je i Marko Grubnić, jer inače mu nastupi pred kamerama nisu omiljena aktivnost.

U show ulaze i spisateljica Josipa Pavičić BerardiniSonja Kovač, jedna od najpoznatijih i najuspješnijh influencerica te svestrani Davor Garić, dugogodišnji novinar IN magazina.

25. travanj 2024 22:34