StoryEditorOCM
ZanimljivostiU petak i subotu

Na šibenski Festival putnika dolaze zanimljivi gosti. Glavni dio programa bit će organiziran na Tvrđavi sv. Mihovila

Piše šibenski.hr
1. lipnja 2021. - 12:05

Croatian Travel Festival slavi svoje deseto izdanje, a glavni dio programa, onaj večernji, održat će se 11. i 12. lipnja na Tvrđavi sv. Mihovila. Na najstarijoj šibenskoj tvrđavi okupit će se poklonici zanimljivih i inspirativnih priča, knjiga i fotografija s putovanja po destinacijama diljem svijeta, ali i Lijepom našom.

Tako će publika u petak, 11. lipnja, imati priliku čuti priče poznatog hrvatskog putopisca, fotografa i avanturista Davora Rostuhara, a proslavljeni košarkaš Dino Rađa govorit će o avanturi svog života – proputovanju svijetom na motoru.

U subotu, 12. lipnja, gost na tvrđavi je novinar i nomad Jasen Boko koji će u Šibenik donijeti dašak Indije, destinaciju svog posljednjeg putopisa, dok će o tome kako putovanja utječu na „gastro izričaj“ više će otkriti chef Ivan Pažanin. Razgovore sa svima njima vodit će novinarska legenda i zaljubljenik u putovanja Goran Milić.

KORISNICI MASTERCARDA PRVI DO ULAZNICA

Dvodnevne ulaznice (vrijede za oba dana programa na Mihovilu) po cijeni od 80 kuna u prodaji su od podne u utorak, 1. lipnja i to ekskluzivno za korisnike Mastercard® i Maestro® kartica, online putem sustava Eventim. Oni najbrži ostvaruju i popust od 15% na ograničeni broj ulaznica!

U četvrtak, 3. lipnja u podne, u prodaji će biti dostupne i jednodnevne ulaznice po cijeni od 50 kuna, a osim u sustavu Eventim (online i na fizičkim prodajnim mjestima) moći će se kupiti i u City Pointu šibenskih tvrđava.

SAMO ZA ČLANOVE KLUBA PRIJATELJA!

Na istom mjestu, u City pointu, članovi Kluba prijatelja od četvrtka u podne mogu preuzeti svoju besplatnu dvodnevnu ulaznicu, uz predočenje važeće članske iskaznice. Broj ulaznica je ograničen, stoga valja požuriti do centra grada!

Popis svih lokacija, programa i sudionika ovog jubilarnog izdanja Croatian Travel Festivala, kao i tema o kojima će razgovarati pogledajte na LINKU. Iako putovanja trenutno ima jako malo, u Šibeniku će se o njima puno pričati!

18. travanj 2024 17:50