StoryEditorOCM
ZanimljivostiZVUČI SULUDO, ALI...

Drele ostao bez posla na Hrvatskom radiju, mediji to povezuju s incidentom s poznatim HDZ-ovcem, evo što je on o svemu rekao

Piše L.L.
14. siječnja 2019. - 19:03

Davoru Dretaru Dreli otkazana je suradnja na Hrvatskom radiju, objavio je Večernji.hr, dovodeći događaj u vezu s Drelinim sukobom s HDZ-ovcem Josipom Đakićem, kojemu je odbrusio s pozornice u Križevcima.

Podsjetimo, Drele je vodio program u povodu 70. obljetnice križevačke tvrtke Radnik te je u jednom trenutku kazao kako, uz to što je zabavljač, ima privatnu tvrtku 25 godina zbog koje se svakodnevno bori s “tromim, sporim i potpuno nezainteresiranim državnim aparatom”. Dodao je i kako radom hrani dvoje djece, suprugu i majku te ustvrdio kako “nitko ne pita kako je malom čovjeku”.

U publici je bio i Đakić, koji je cijelo vrijeme gledao u mobitel, zbog čega mu je Drele spustio, a onda i napustio prostor.

O događaju se popularni voditelj i zabavljač oglasio tek rečenicom na Facebooku: "Mnogi se pitaju što sam izgovorio u Križevcima. Rekao sam ono što je svakome od poštenih, radišnih i iskrenih ljudi u Hrvatskoj već odavno jasno".

Kad su ga novinari nazvali da potvrdi informaciju da mu nisu potvrdili ugovor na HRT-u, kazao je kako zasad ne može ništa reći na tu temu, prenosi Večernji.

17. travanj 2024 06:19