StoryEditorOCM
ZanimljivostiHalloween

Dalmare bio domaćin najzabavnijeg strašnog partyja

Piše Šibenski.hr
31. listopada 2018. - 10:21

Kada si malen, slušaš priče i bajke o strašnim stvorenjima koja vrebaju iz mraka... Na svjetlu dana vidiš da su oni samo mašta i da su, zapravo, vrlo zabavni. Upravo zato, na najstrašnijoj zabavi godine - Halloween partyju u Dalmare centru najviše su se zabavili oni najmanji. Uživali su u kreativnim radionicama, igrama i u posebnom iznenađenju.

Protekle nedjelje cijela obitelji mogla je biti dio Halloween partyja jer je Dalmare centru obitelj uvijek na prvome mjestu. Svoju kreativnost djeca su pokazala u radionicama i igrama kao što su ”Leteće vještice” ili ”Začarane bundeve”, a sve na temu Noći vještica.

I ne samo to! Ponajviše su uživali u posebnom iznenađenju - predstavi ”Kako su zle vještice pretvorile princa Hrvoja u žapca”. Otkrili su da dobro uvijek pobjeđuje zlo i da nikakva magija ne može raskinuti pravu i iskrenu ljubav.

Dalmare je, kao i svake godine, centar zabave i izvor dječje kreativnosti i mašte. Stoga ostanite budni, jer vas i ubuduće očekuju tematski vikendi koje ne smijete propustiti.

20. travanj 2024 11:05